Večer vedske kulture u Varaždinu

Objavljeno
Komentari Nijedan

Pred nama je treći vikend u mjesecu što znači ništa posebno glede aktivnosti Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama”…no više nije tako, odn. barem se nadamo.

Naime, u subotu 15.2.2014-e godine s početkom u 17 sati organiziramo naš standardni program “Večer vedske kulture”, ali ovaj put u Varaždinu, u prostorima centra “Namaste” na adresi Ivana Milčetića 2.

S jedne strane to nije ništa novo – tokom prošlih godina u Varaždinu je već održano puno takvih i/ili sličnih programa, pa zato možemo reći da je “Večer vedske kulture” u Varaždinu zapravo novi stari program. Ovog puta nastaje kao posljedica želje mnogih bhakta iz Varaždina koji su željni da se u gradu održava (još) jedan program na redovitoj bazi.1

Za one koji (još) nisu upoznati s koncepcijom odn. sadržajem programa upućujemo da ‘prolistaju’ neke od najava naših prijašnjih programa.

Što se tiče ovog programa, za bhađane je zadužen Ritudvip Prabhu kojeg ne treba posebno najavljivati, a, između ostalog, bio je gost našeg prethodnog programa u Čakovcu. Na programu će, kao i obično, biti i filozofski dio, ali se još nismo dogovorili kako ćemo ga izvesti, tako da svima preporučamo da se dobro naoružate sa svim mogućim pitanjima.2

Nemojte se bojati, biti će nešto i za pregristi odn. tradicionalni prasadam dio, ali ne smijemo otkriti tko stoji iza toga.

Cijena ulaznice slijedi uobičajenu tradiciju koju njegujemo na našim ostalim programima, ali kako su troškovi organizacije programa veći3 nego li u Čakovcu, molimo Vas da na bilo koji način — pomoć oko organizacije programa, služba prije, tokom i nakon programa, financijska potpora — pomognete da “Večer vedske kulture” u Varaždinu zaživi kao stabilni odn. redoviti program.

Pridružite nam se na “otvorenju sezone” i povedite svoje prijatelje, rođake, bračne partnere, djecu…

Veselimo se Vašem dolasku,
Vaši sluge iz Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama”

1 Za sada je plan da program “Večer vedske kulture” u Varaždinu slijedi ritam istog takvog programa u Čakovcu odn. da se održava jednom mjesečno i to svake treće subote u mjesecu.

2 Ukoliko imate neko škakljivo pitanje, mi imamo smisla za humor, pa ćemo Vam omogućiti da ga postavite anonimno.

3 Naime, za program u Varaždinu se za razliku od Čakovca mora platiti najam prostora.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →