Us Krsnu (t)i (će) Ritudvip Prabhu(a)...

Objavljeno
Komentari Nijedan

…sve je laganije, pa se stoga nadamo da ne trebate bolju pozivnicu za subotnji program u sklopu projekta “Večer vedske kulture” koji se održava 19.4.2014.-e godine s početkom u 17 sati u centru “Namaste” na adresi Ivana Milčetića 2 u Varaždinu.

U posljednje vrijeme imamo malo komunikacijskih problema — nije zbog novih trošarina — pa Vam ne možemo pružiti (pre)više detalja u svezi narednog programa.

Jedno je sigurno — nakon prošlog pokušaja da nas “prevesla” u Čakovcu, uvjereni smo da Ritudvip Prabhu sprema opasno iznenađenje na domaćem terenu.

Kao što to obično biva, on će sam biti kreator transcendentalnog raspoloženja birajući ‘muzičku podlogu’, a što se tiče predavanja, znamo da možemo očekivati svašta.1

Također, poznavajući ostale sudionike u organizaciji programa, obećajemo da nećete ostati razočarani kako uređenjem interijera, tako i gastronomskom ponudom.

Treba li još nešto reći?

Pa samo jednu stvar: dođite, podržite program svojim dolaskom i, ako možete, nekim skromnim/dobrovoljnim prilogom kako bismo bili u mogućnosti nastaviti “tradiciju” koja je hvale vrijedna.

1 Ukoliko ne razumijete o čemu se radi, onda je to razlog više da dođete i provjerite.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →