Tri gune i propisane dužnosti

Objavljeno
Komentari Nijedan

Kalendar je ove godine namjestio da se stalni termin seminara Bhagavad-gite podudara s dočekom Nove Godine.

Iako osobe koje prakticiraju duhovni život nemaju previše razloga slaviti prijelaz iz mjeseca prosinca u siječanj, odn. kraj jedne kalendarske godine i početak nove, ipak, za one koji su naučeni da krajem godine potroše više nego što je uobičajeno i koji žele nešto drugačije za dobar odn. sretan početak godine, imamo dobru/sretnu vijest.

Naime, ovaj put imat ćete priliku iskusiti nešto novo, a pri tome nećete morati potrošiti puno novaca, niti morate brinuti za svoju garderobu.

Kako ne bismo prekinuli naš neprekinuti niz predavanja na temu Bhagavad-gite, u utorak 31.12.2013.-e godine održat ćemo predavanje “Tri gune i propisane dužnosti” kojim nastavljamo diskutirati teme posljednjeg odn. osamnaestog poglavlja.

No, ovaj put program će se održati u Prelogu kod naše domaćice – Lila-vilase – na adresi Vinka Žganca 28.1

[1] molimo Vas da unaprijed najavite Vaš dolazak na telefon 095 852 82 56 kako bi se domaćini mogli prikladno pripremiti

Potruditi ćemo se da predavanje ne bude previše ‘teško’, pa ćemo stoga nastaviti s radionicom od prošli put koja će biti nadopunjena vrlo značajnim uputstvima Svevišnjeg Gospodine Šri Krišne o tome kako Ga možemo obožavati odn. služiti jednostavnim vršenjem svojih propisanih dužnosti.

U svakom slučaju, nešto što bi bilo lijepo pokušati staviti u praksu od samog početka godine.

Nadamo se da će izneseno znanje također biti korisno da nam pomogne u pronalaženju naše prave prirode odn. razumijevanja propisanih dužnosti koje su dovoljne da nas učine savršenim u obožavanju Šri Krišne!!

Za sve Vas koji iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti biti s nama na ispraćaju Stare Godine, želimo Vam uspješnu i sretnu Novu 2014.-u Godinu.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →