Slave Kartika

Objavljeno
Komentari Nijedan

Iako je jesen tek netom započela, ubrzo je sa sobom donijela dašak zime, te nas na taj način podsjetila na vrijeme koje nam se polagano približava…Slično tome, naš naredni program u sklopu projekta Večer vedske kulture nosi naslov “Slave Kartika” i ima namjeru da nas pravilno pripremi na nadolazeći mjesec po vedskom kalendaru.

To je mjesec koji je iznimno ili bolje rečeno, najpovoljnije doba u toku godine za prakticiranje duhovnih aktivnosti i/ili unapređenje duhovne prakse. Iz tog razloga, cijeli program će biti pokušaj da se pravilno pripremimo i odlučimo što bismo mogli (u)činiti za zadovoljstvo Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne tijekom Njemu najdražeg mjeseca.

Da bismo u tome uspjeli, potrebna nam je Vaša pomoć, a sa strane Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama”, Vaši ‘asistenti’ će biti Dharma-vatsalah Prabhu koji će voditi bhajane, te Gour-Gadadhara Dasa s, nadamo se, prikladnim predavanjem.

Kao što je naša ustaljena praksa, niti ovog puta neće izostati ‘slatki dio’.

Zato, dođite i pridružite nam se u pripremama za veliko slavlje koje nas uskoro očekuje. Program se održava u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” u subotu, 5.10.2013.-e godine s početkom u 18 sati.

Radi prazničnog raspoloženja, ulaz na program nećemo naplaćivati, već ćemo to nadoknaditi tijekom mjeseca Kartika.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →