Prevela me Maja žednog preko vode...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Prvi u mjesecu i ako se poklopi da je to subota, siguran je znak da je na rasporedu novi program u sklopu našeg projekta Večer vedske kulture koji će se održati u subotu, 1.2.2014.-e s početkom u 17 sati u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Ovaj put, imati ćemo priliku družiti se s našim starim znancem. Naime, iz Varaždina nam stiže Ritudvip Prabhu. Biti će to jedan od onih gotovo one-man-show programa. Vjerojatno ne treba posebno najavljivati bhajane koji već predstavljaju (jedan od) njegov zaštitni znak i rado se priključujemo njegovom vodstvu gdjegod se pojavi.

Kako naš program obično uključuje i (tradicionalno) predavanje, recimo nekoliko riječi o tom dijelu, iako ne raspolažemo s mnogo informacija…

Ono što znamo jest da je naslov “Prevela me Maja žednog preko vode…” i možemo se upitati da li je svatko od nas u životu iskusio čari druženja s tom prevrtljivom damom koja, iako dođemo nadomak željenog cilja, ima tu moć da u kritičnom trenutku zaboravimo zašto smo uopće krenuli, kuda idemo, što želimo ostvariti na svom putu itd.

Na kraju svake takve avanture obećajemo sebi i/ili (možda) drugima da nam se to nikada više neće dogoditi, ali kao i uvijek, na kraju znamo/osjećamo da smo još jednom nasamareni.

Zašto? Kako? Zbog čega? Koliko dugo?…

Naoružajte se pitanjima i učinite da Ritudvip Prabhu nikad ne zaboravi ovo gostovanje na Večeri vedske kulture.

Ukoliko Vam sve ovo zvuči (pre)komplicirano, nemojte brinuti…potrudit ćemo se da kirtan zaliječi svu zbunjenost, a prasadam umiri uvijek nepostojani um.

Jedina nepoznanica jest cijena ulaznice, ali to ostavljamo Vašem slobodnom promišljanju.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →