Pozivnica bez pokrića

Objavljeno
Komentari Nijedan

Pred nama je posljednje predavanje ove kalendarske godine i poučeni iskustvom ‘izleta’ koji smo imali u Zagrebu u nedjelju, te pogledom na vremensku prognozu za ovaj tjedan neki bi možda pomislili da nije odgovarajući trenutak za pisanje najave za još jedan u nizu program u sklopu projekta Krema vedske mudrosti…

No, iz duhovne točke gledišta, stvari su (ponekad) potpuno drugačije, pa smo sretni obavijestiti1 vas da je pred nama Početak Šrimad Bhagavatama što god to značilo za svakoga od nas.

Iako smo najavu našeg slijedećeg predavanja koje će Gour-Gadadhara Dasa održati u utorak, 30.12.2014.e- godine s početkom u 19 sati unaslovili kao “Pozivnica bez pokrića”, recimo da se to odnosi samo na sve ono što Vas čeka2 prije odn. poslije samog programa koji se i ovaj put dešava na prvom katu zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Kada je u pitanju ono što Vas čeka tijekom samog programa/predavanja, situacija je dijametralno suprotna i na temelju autoriteta Šrila Vyasadeva, Šrila Šukadeva Goswamija, Šrila Prabhupade…možemo bez imalo ustrucčavanja reći: “Isplati se (doći)!”

1 Ovo se, naravno, ne odnosi na naše vjerne posjetioce koji dobro znaju koliko smo daleko dogurali prošli put.

2 Naime, Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” nije u mogućnosti nikome pokriti troškove koji mogu nastati uslijed lošeg vremena odn. hladnoće, ali se nadamo da svi koji su u ovoj zemlji zaduženi za to, marljivo rade svoj posao.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →