Povratak Vidure...(nastavak)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Započeli smo novo poglavlje Šrimad Bhgavatama koje opisuje povrataka mahatme Vidure na dvor Pandava nakon tridesetak godina provedenih posjećujući različita sveta mjesta hodočašća…

NIje počelo dobro s obzirom da sam na putu prema “Starom Hrastu” shvatio da sam zaboravio ponijeti “snimač” odn. onu malu napravicu koja uglavnom služi samo da s vremena na vrijeme zabilježi u digitalnom obliku predavanja koja održavamo. Igrom “slučaja”, nisam bio jedini u svom “zaboravu”, pa sam se već pomirio da nam opet slijedi nova repriza.

Srećom, iskoristili smo “pametni telefon” da učini nešto pametno i danas sam milošću Dharma-vatsale Prabhua putem Interneta dobio snimak prošlog predavanja koji obećaje da možemo nastaviti dalje.

Stoga, nitko se ne mora bojati kontrolnih radova, usmenog ispitivanja i sličnih metoda testiranja —- “Idemo dalje!” putem Šrimad Bhagavatama i čistih bhakta poput Vidure!!

Iz tog razloga Vas pozivamo da nam se pridružite u nastavku naše diskusije Šrimad Bhagavatama, a slobodni ste sa sobom dovesti nekog do kog Vam je zaista stalo…slijedeći program “Povratak Vidure…(nastavak)” održava se u četvrtak, 12.-og siječnja 2017.-e godine s početkom u 19 sati na adresi: Dr. Ivana Novaka 381, Čakovec.

1 prvi kat u “Starom Hrastu”.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →