Pojava Šukadeve Goswamija

Objavljeno
Komentari Nijedan

Programi u sklopu projekta „Kreme vedske mudrosti” imaju malih problema radi zauzetosti predavača, ali, ipak, nakon kraće stanke nastavljamo ili okončavamo kalendarsku godinu predavanjem „Pojava Šukadeve Goswamija”, u četvrtak, 27.12.2018.-e godine, s uobičajenim početkom u 19 sati. Time započinjemo i zadnje poglavlje Prvog pjevanja Šrimad Bhagavatama čime zapravo i započinje stvarni razgovor između Šrila Šukadeve Goswamija i kralja Parikšita koji predstavlja centralni dijalog samog djela.

Tehnički problemi nas također nisu mimoišli, pa smo nedavno morali dvaput promijeniti „hosting provajdera”, odnosno pružatelja usluga smještaja naših stranica i tijekom selidbe neke stvari su se poremetile.

Dakako, nadmo se da će trenutni „domaćin” našim stranicama biti odgovarajuće rješenje na duže staze, a u najskorije vrijeme ćemo preći na novi softver, čak i po cijenu da za početak sav (stari) sadržaj ne bude odmah raspoloživ, ali, potrudit ćemo se da naša arhiva bude potpuna i nadopunjena.

Za sada toliko, a što se tiče prvog mjeseca naredne godine, plan je da se programi održe 10.-og i 31.-og siječnja 2019.-e godine, no, u svakom slučaju o tome ćemo Vas podrobnije obavijestiti ovdje, na našim stranicama.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →