Odlike cara Parikšita

Objavljeno
Komentari Nijedan

Inicijativa koju smo obznanili prošli put i nije baš urodila plodom u smislu da se nitko nije javio pomoći u rješavanju zagonetke. U međuvremenu sam se dosjetio da bi možda bilo mudrije za isti zadatak uključiti našu (malu) kćer koja jednostavno obožava takve stvari.1

No, trebao bih biti optimističan jer sam u labirintu promišljanja kako unaprijediti kvalitetu našeg projekta “Krema vedske mudrosti” ipak došao do određenih ideja za čiju će realizaciju, kao što je objašnjeno tijekom prošlog predavanja, biti potrebno aktivnije sudjelovanje svih sudionika seminara, ali, prije toga, moramo sačekati i dolazak onih koji su iz razno-raznih razloga bili spriječeni, kako bismo i njima dali “pravo glasa”.

Ono što je za sada izvjesno jest da nastavljamo diskutirati odlike cara Parikšita čiji je čitav život, počevši čak već prije samog rođenja prilika za (duhovnu) inspiraciju na svakom koraku. To je zapravo i najbolji način kako se poboljšati svoj osobni duhovni život, izuzetno je pročišćavajuće, a pored toga slušanje o aktivnostima takvih uzvišenih duša zadovoljava i samog Svevišnjeg Gospodina Šri Krišnu.

Vrijeme i mjesto događanja je isto: utorak, 4.-og listopada 2016.-e godine, prvi kat “Starog Hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, s početkom u 19 sati.

1 Naime, mama je nadgleda kako bi svakodnevno riješila određenu količinu takvih “radnih listova” koji služe kao priprema za buduće školovanje.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →