Odlazak djeda Bišmadeva

Objavljeno
Komentari Nijedan

Moramo reći da je "povijesna lekcija":http://www.atmarama.org/blog/mala-lekcija-iz-duhovne-povijesti prošla dosta dobro ako uzmemo u obzir da smo čak bili u mogućnosti započeti diskutirati uputstva koja djed Bhišma upućuje kralju Judištiru. Čitav aranžman je savršeno izrežiran sa strane Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne koji Je želio proslaviti djeda Bišmu dajući mu kredit kao jedinoj osobi koja će biti u mogućnosti utješiti tugom shrvanog kralja...Iz tog razloga bilo je prekrsno slušati pomno birane riječi odn. "strategiju" koju Bišmadeva koristi kako bi s leđa "polomljenog" kralja skinuo težak teret osjećaja krivice kojeg si je najstariji sin Pandua tako nemilosrdno natovario nakon krvave bitke odn. rata na bojnom bolju Kurukšetre.

Ukoliko nešto od ove posebne teme odzvanja u Vašem srcu, smatramo primjerenim da nije potrebno reći puno više nego li da ste srdačno pozvani da nam se priključite na događaju kojim slavimo "Odlazak djeda Bišmadeva" koji se odvija u nazočnosti petorice sinova Pandua, mnoštva mudraca koji su se tim povodom okupili iz čitava univerzuma, te prisustva samog Šri Krišne.

Mjesto, vrijeme, okolnosti kao i do sada: prvi kat zgrade “Starog hrasta” — Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, utorak, 30.6.2015.-e godine s početkom u 19 sati, u društvu bhakta.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →