Novi (stari hrast) početak

Objavljeno
Komentari Nijedan

Početkom ove godine izvijestili smo o tzv. „novom početku” rada naše Udruge za duhovnu kulturu „Atmarama” aludirajući pritom na preseljenje u novi prostor koji je bio u našem najmu. Nadali smo se da ćemo uspjeti pokrenuti različite projekte koji bi ispunili unajmljeni prostor različitim sadržajima uz neke nove pridošlice u „ljudstvu”.

No, to se nije desilo iz različitih razloga, dok Vaš autor ponizno prihvaća odgovornost za neispunjenje određenih ciljeva glede toga. Život piše svoju priču i tu ne možemo učiniti puno, a kad se k tome pridodaju još određene nepredviđene okolnosti, krajnji rezultat je bio da smo osobno bili prilično zauzeti stvarima koje same sebi nameću prioritet oko kojeg nema pogađanja.

U svakom slučaju, naš pokušaj je bio zanimljivo iskustvo, iako moramo spomenuti da nije bilo baš najjeftinije, ali „svaka škola se plaća”! Osobno sam sretan da ja mala skupina članova naše Udruge podmetnula leđa, te bila u stanju financijski pokriti čitav projekt, ali, jednoglasni zaključak je bio da uz trenutni opseg programa koje smo u stanju organizirati, nema smisla nastaviti s najmom prostora u GK, pa stoga naredni program u sklopu projekta „Krema vedske mudrosti” nastavljamo s početkom u 19 sati, u četvrtak, 4.10.2018.-e godine na našem „starom mjestu” — u ovom slučaju: “Stari Hrast”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Za kraj spomenimo i malu zanimljivost — predavanje zapravo predstavlja stvarni početak Šrimad Bhagavatama u kojem će Šrila Suta Goswami započeti priču o tome kako je kralj Parikšit proklet tijekom jednog bezazlenog izleta u šumi…

Da li je to neki „novi” početak…to, zasigurno, ne možemo reći u ovom trenutku, ali zato Vas pozivamo da se pridružite studiranju Šrimad Bhagavatama u bilo kojem prostoru.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →