Ništa nije slučajno

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nećemo više o pačjoj školi iako nam Svevišnji Gospodin ukazuje da nam je upravo tamo mjesto, pa ćemo zato ovog puta pokušati dati drugačije objašnjenje fenomena koji nam se dešava u proteklih nekoliko programa…

O čemu se radi?

Naime, ukoliko ste pažljivo čitali neke od prethodnih najava onda sigurno znate da se nalazimo na jednom od Šrila Prabhupadi najdražih dijelova Šrimad Bhagavatama i to je jedini razlog zašto imamo tako dobro “prolazno vrijeme”.

Pored toga, već nekoliko puta diskutiramo1 čarobnu “formulu”2 koju nam, na temelju učenja kraljice Kunti, objašnjava i rasvjetljava Šrila Prabhupada u svojim lucidnim komentarima. Ukratko: ovaj svijet nije zabavno mjesto, već predstavlja tzv poligon za učenje na kojem moramo biti spremni proći i neke testove koji nisu uvijek ugodni za naš ego…narodnim rječnikom: “Strpljiv, spašen!”

Iz tog razloga Vas još jednom pozivamo da nam se pridružite u našem projektu “Krema vedske mudrosti” koji se u prvom ovoproljetnom terminu — utorak, 7. travnja — dešava na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec — prvi kat zgrade “Stari Hrast” s uobičajenim početkom u 19 sati.

1 možda je prikladnije reći ‘ponavljamo’

2 prava istina je da “formula” u sebi ne sadrži nikakvu čaroliju za razliku od mnogih tzv. new-age metoda rješavanja problema, već je prilično jednostavna, no zahtijeva iskren trud i strpljenje koji na koncu donose stvarno rješenje.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →