(ne)Zahvalnost

Objavljeno
Komentari Nijedan

Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” ne pomišlja na godišnji odmor. Nastavljamo s ciklusom programa u sklopu projekta “Večer vedske kulture”…

Pjevanje Svetih Imena Gospodina je preporučeni proces samospoznaje za ovo doba, pa stoga nećemo iznevjeriti tradiciju naših programa, te će program započeti duhovnom glazbom pod vodstvom Dharma-vatsalah Prabhua.

To je dobra prilika da se uzdignemo s tjelesne razine i nadvladamo vrućinu koja nas može očekivati na programu. No, nakon bhađana, za ovaj put Gour-Gadadhara Dasa je spremio malo iznenađenje.

Naime, nakon kratkog (filozofskog uvoda), očekuje nas video projekcija kojom želimo potaknuti sve posjetioce na malo razmišljanja, a nadamo se, da ćemo uspjeti i napraviti malu tribinu na temu “(ne)Zahvalnost”, posebice u kontekstu duhovne prakse.

Iskreno Vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju, povedite sa sobom svoje prijatelje, rodbinu…jer bez Vašeg prisustva ne možemo realizirati ovaj zanimljivi program.

Da ne zaboravimo, sve se odigrava u ‘multimedijalnoj dvorani’ zgrade poznate kao “stari Hrast”, dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, u subotu 6.7.2013.-e godine s početkom u 17 sati.

Ulaz na tribinu je besplatan, a za sve (aktivne) sudionike u diskusiji podijelit ćemo i nešto Gospodinove milosti u obliku prasadama.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →