Neka moja privlačnost...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Kraljica Kunti ulazi u završnicu svojih prekrasnih molitvi upućenih Svevišnjem Gospodinu Šri Krišni. Kao po dobrom starom običaju, prošli put nam nije ostalo dovoljno vremena da završimo započeto, pa nas stoga na našem slijedećem programu u utorak, 19.-og svibnja s početkom u 19 sati, očekuje, sigurni smo u to, vrlo zanimljiva diskusija koja također ostavlja dovoljno prostora za bogat i sadržajni interaktivni program.

Šri Krišna ja na samom pragu odlaska iz društva Pandava, pa stoga Kuntidevi osjeća duboki konflikt unutar sebe…

Odlazak Krišne iz Hastinapura bit će nepovoljan za njene sinove, ali će donijeti sreću Vrišnijima odn. članovima njene porodice s obiteljske strane, dok, s druge strane, neodlazak Šri Krišne za Dvaraku, donijet će veliku povoljnost Pandavama.

U takvom stanju ona se se obraća Svevišnjem Gospodinu koji jedini može donijeti rješenje koje je za svačiju dobrobit…

Vrlo često u svakodnevnom životu dolazimo u situacije koje zahtijevaju neophodnost donošenja odluka koje, shodno našem načinu razmišljanja, donose dobrobit jednoj strani na uštrb drugih, dragih nam, osoba.

Nećemo pretjerati ukoliko najavimo da diskusija koja je pred nama, zadire u neke od najvažnijih tema našeg (duhovnog) života.

Ukoliko Vas zanima rješenje problema na “vedski način” pozivamo Vas da dođete na prvi kat “Starog hrasta” — Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec i saznajte za koga je namijenjena molitva “Neka moja privlačnost…”

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →