Narada Muni: "Moja životna priča"

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nastavak radionice koju smo održali prošli put uzeo je svo vrijeme predviđeno za naš program u sklopu projekta “Krema vedske mudrosti”. (Opet) smo čuli da se nekima od Vas zaista sviđaju ove radionice o čemu smo i diskutirali na našoj redovitoj sangi. No, kako bi naše radionice imale ‘dovoljno teksta’ odn. kako bi zaista bile ispunjene, vrlo je važno da nastavimo s diskusijom Šrimad Bhagavatama.

Naime, (opet) se nije ispunilo optimistično predskazanje da će nam ostati nešto ‘viška’ slobodnog vremena, pa tako sve ono što je bilo u ‘rezervi’ prošli put, sada dolazi ‘na naplatu’

U ovom slučaju čeka nas jedna istinita životna priča koja je nalik “slici koja govori više od tisuću riječi…”

Šrila Narada Muni žarko želi da njegov učenik Šrila Vyasadeva ispuni instrukciju i sastavi Šrimad Bhagavatam za zadovoljstvo Svevišnjeg Gospodna Šri Krišne te duhovnu dobrobit svih živih bića, pa stoga priprema ‘injekciju inspiracije’.

O čemu se radi?

Narada Muni će ispričati svoju životnu priču koja na najbolji mogući način ilustrira duhovnu moć slušanja tema o Apsolutnoj Istini koje dolaze s usana pročišćenih duša, te služenja istih…Iako nije imao početak koji bismo mogli poželjeti, sveti mudrac Narada je živi dokaz što u našem životu može značiti milost bhakta

Ostaje samo jedno pitanje: jesmo li spremni za nju?

Možda nam ispovijest Šrila Narade Munija ponudi odgovor, pa Vas stoga pozivamo da dođete na predavanje “Moja životna priča” koje će Gour-Gadadhara Dasa održati u novom/starom prostoru — 1. kat zgrade “Stari hrast” na adresi Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, u utorak, 23.9.2014.-e godine s početkom u 19 sati.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →