Krišnina obilja

Objavljeno
Komentari Nijedan

Izgleda da nije nimalo lako stići do diskusije o obiljima Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne. Naime, već prošla dva predavanja najavljujemo dotičnu temu, ali uvijek smo negdje ‘zapeli na putu’, odn. kao da nam je Šri Krišna želio reći da se treba dobro pripremiti za finale desetog poglavlja Bhagavad-gite.

Za ovaj put se nadamo da smo uspjeli otkloniti sve ‘prepreke’, posebice stoga jer smo prošli put vrlo detaljno prodiskutirali tzv. catuh-sloki ili “četiri suštinska stiha” Bhagavad-gite.

Ono što slijedi je jedna od veoma važnih lekcija koju će za našu dobrobit izreći Arđuna, dajući nakon toga riječ Šri Krišni da osobno kaže nešto o malenom djeliću Svojih obilja kako bi povećao našu devociju prema Njemu.

Nadamo se da ćete biti u prilici pronaći neko od Krišninih obilja koje budi devociju u Vama, pa Vas stoga pozivamo da dođete u utorak, 12.3.2013.-e godine na adresu A. Schulteissa 19, Čakovec (na Sajmištu) gdje će Gour-Gadadhara Dasa održati predavanje “Krišnina obilja” s početkom u 18:30 sati.

Ulaz je, kao i do sada, slobodan.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →