Kozmički oblik

Objavljeno
Komentari Nijedan

Na prošlom predavanju smo (konačno) imali priliku čuti o nekim od najznačajnijih obilja Svevišnjeg Gospodina koja nam pružaju uvid u Njegovo prisustvo u materijalnoj kreaciji. Na tome možemo zahvaliti samo milosti Arđune koji je vaišnava i daje mogućnost onima koji ne mogu razmišljati na duhovni način da ipak imaju priliku nekako opaziti Šri Krišnu kroz Njegova obilja.

Kako su Krišnini bhakte vrlo milostivi, imati ćemo priliku biti svjedoci njihove milosti i u jedanaestom poglavlju Bhagavad-gite…

Naime, već sredinom desetog poglavlja Arđuna je dobio potpuno realizaciju o položaju Svevišnjeg Gospodina Šri Krišne, no, ipak i dalje postavlja pitanja kako bismo mogli razriješiti vlastite dileme glede istinskog duhovnog života.

Osobno možemo reći da nam je veoma drago da je pred nama diskusija jedanestog poglavlja koje je dugo vremena bilo svojevrsna misterija u koju nismo nikako mogli prodrijeti, no sada nam je to veoma drago i blisko poglavlje Bhagavad-gite.

Zato Vas pozivamo da dođete u utorak, 26.3.2013.-e godine na predavanje “Kozmički oblik” koje će Gour-Gadadhara Dasa održati na adresi A. Schulteissa 19, Čakovec (na Sajmištu) s početkom u 18:30 sati.

Cijena ulaznice je želja da primimo milost.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →