Kažnjavanje Kali

Objavljeno
Komentari Nijedan

Pred nama je naredni program u sklopu projekta „Krema vedske mudrosti” i plan je završiti diskusiju tekućeg — 16.-og poglavlja Šrimad Bhagavatama, te krenuti u diskusiju narednog poglavlja.

Da se malo podsjetimo, trenutna tema naše rasprave je Razgovor između Dharme i Bhumi u kojem možemo vrlo dobro prepoznati značajke doba Kali u kojem trenutno živimo. Dakako, Šrimad Bhagavatam nam nudi i rješenje za sve probleme „modernog” čovjeka, ali previše često nemamo vjeru u drevne razotkrivene spise, zaboravljajući tko je njihov stvarni autor, odnosno da se ne dešava ništa što već davno ranije nije predskazano…

Ukoliko sve bude teklo prema planu, trebali bismo započeti s poglavljem iz kojeg možemo naučiti kako se pravi lider kojem je uistinu stalo do njegovih podređenih nosi s nepravilnostima u društvu, bez obzira na cijenu. Stoga, možemo vidjeti — analizirajući odlike današnjih osoba koje obnašaju funkcije vladanja odnosno upravljanja državom koliko smo zapravo daleko od pravog rješenja.

Izreka kaže: „Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje!”, a mi bismo dodali: „Kralj Parikši će se pojaviti onog trenutka kad ga uistinu budemo željeli!”

Da zaključimo, „Kažnjavanje Kali” u četvrtak, 22.-og veljače 2018.-e s početkom u 19 sati u novim prostorima Udruge za duhovnu kulturu „Atmarama”…1

1 Prostorija broj 39/40 (hodnik lijevo nakon ulaza) na adresi: A. Schulteissa 19 — GK (pored Pilke), Čakovec.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →