Jedan ulaz - dva izlaza

Objavljeno
Komentari Nijedan

Ne znamo da li ste slijedili naše upute glede možebitne proslave Nove Godine, no moramo Vam priznati da je nama bilo veoma lijepo — vrlo ugodna atmosfera, društvo finih bhakta, veoma ukusan prasadam

No, idemo dalje, pred nama je prvi vikend u mjesecu i termin za našu tradicionalnu Večer vedske kulture. Ovaj put s Vama će biti staro društvo – Dharma-vatsalah Prabhu zadužen za bhađane kojem će se, nadamo se, pridružiti ‘stara ekipa’ – bhaktine Margarita i Tea, bhakta Zoran, te Gour-Gadadhara Dasa koji je zadužen za (filozofsko) predavanje.

Pošto smo na početku (kalendarske) godine, bilo bi zgodno čuti nešto poučno i praktično što bismo mogli (vrlo) brzo pretočiti u praktični život, te biti obogaćeni vrijednim realizacijama. U narodu se za to katkad koristi krilatica: “Po jutru se dan poznaje!”

To je, kako smo saznali iz dobro obaviještenih izvora, i namjera samog autora predavanja, ali i on je još uvijek “u procesu”, pa Vam za sada možemo otkriti samo naslov predavanja — “Jedan ulaz – dva izlaza”.

Netko bi mogao primijetiti da zvuči kao naslov za zadaćnicu (vjerojatno iz hrvatskog jezika), ali, budite uvjereni u pozadini svega se (ipak) krije filozofija.

Za sve Vas koji vrijedno čitate najave za naše programe, moramo Vas razveseliti da ovaj put imate privilegiju razmišljati čitave noći o tome što se krije iza naslova predavanja kako biste ipak, koliko-toliko, bili spremni dati odgovor na pitanje koje će autor predavanja postaviti na samom početku istoga.

Naravno, to nije sve…kao i uvijek imati ćete priliku kušati neke vegetarijanske specijalitete odn. prasadam, a sve to dolazi u prilično ‘lakom pakiranju’ – ulaz je slobodan, donacija je proizvoljna, a aktivno sudjelovanje na programu (na bilo koji način) je poželjno.

Započnite godinu čineći nešto za sebe, a nemojte zaboraviti niti svoje (najdraže) prijatelje, rođake i znance…pa ih zato povedite na Večer vedske kulture koja se održava u subotu, 4.1.2014.-e godine s početkom u 17 sati u prostorijama tzv. ‘multimedijalne dvorane’ na prvom katu zgrade poznate kao “stari Hrast” na adresi dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →