Gospodin u srcu (nastavak)

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nadamo se da ste uspješno „preživjeli” blagdane i vratili se u, vjerojatno, jednostavniju svakodnevnicu koja sa sobom donosi uobičajenu dnevnu rutinu. Iako to ponekad može izgledati dosadno, zapravo je „prikriveni blagoslov” jer nam daje priliku da u vršenju svojih svakodnevnih obaveza nađemo neki „sok”.

Pored toga. dio Šrimad Bhagavatama koji je pred nama prepun je savjeta i uputa Šrila Šukadeve Goswamija kako pojednostaviti život. To se prije svega odnosi na našu opčinjenost da gomilamo materijalne stvari koje nam u većini slučajeva nisu potrebne, a zahtijevaju mnoge energije i/ili novaca kako bismo ih pribavili, te naposljetku briga oko održavanja istih.

Život nam se toliko zakomplicirao da smo čak u bojazni otići do obližnjeg dućana u susjedstvu bez našeg omiljenog prijatelja u vidu tzv. „pametnog telefona”.

Nastavak diskusije na temu „Gospodin u srcu” održava se u, za sada našem, stalnom prostoru, s početkom u 19 sati, pa Vas pozivamo da nam se priključite u diskusiji na temu jednostavnog življenja i visokog razmišljanja.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →