Gospodin u srcu

Objavljeno
Komentari Nijedan

Kao što smo prošli put najavili, u jeku prazničnih ludosti nastavljamo s našim proučavanjem Šrimad Bhagavatama. Ovaj put tema programa „Gospodin u srcu” je kako olabaviti našu materijalnu vezanost i usredsrediti svoju meditaciju na Nad-dušu ili oblik Gospodina koji se nalazi u našem srcu.

Ove dane neki nas žele uvjeriti da će „poklon pod bor” riješiti sve naše nevolje i nedaće, te, na neki mistični način, donijeti osmijeh na naše lice. No, prava istina je potpuno drugačija i umjesto ekstatičnih blagdana i puno ljubavi, uglavnom se, na kraju mjeseca suočavamo s velikim razočarenjem, praznih džepova i/ili ispeglanih kartica koje su vješti trgovci na maestralan način ispraznili podmećući nam iluziju „za pod bor” koja mahom predstavlja potpuno nepotrebne stvari…

Šrila Šukadeva Goswami uz pomoć Šrila Prabhupada dere po materijalnoj iluziji punim gasom, pa Vam stoga savjetujemo da nam se ne pridružite na našem programu u četvrtak 18.12.2019.-u s početkom u 19 sati ako želite „uživati” u čaroliji ovog mjeseca…možda ćete/ćemo biti spremni(ji) odmah nakon početka godine kada stigne bolno otrežnjenje i povratak u svakodnevnicu.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →