Duhovni istraživač

Objavljeno
Komentari Nijedan

Imali smo prošli put neke dvojbe da li vrijeme iskoristiti za ponavljanje gradiva koje radi tehničkog problema nije “zapamćeno” ili krenuti dalje…odlučili smo se da u malo izmijenjenom obliku učinimo obje stvari, pa smo tako imali zanimljivu radionicu na temu transcendentalnih odlika kralja Parikšita uz koju smo mogli ponoviti sve ono što je snimač propustio.

Naredno predavanje “Duhovni istraživač” daje nam mogućnost da se pozabavimo jednom od najznačajnih odlika čistog bhakte kalibra Maharađa Parikšita. Pored toga čuti ćemo (nadam se) još ponešto o djelatnostima kralja Judištira i, potom, završavamo u dobro znanom stilu — Šri Krišna kreće ka Dvaraci.

Nadam se da će nam ostati i ponešto vremena da napravimo malu rekapitulaciju nekoliko poslijednjih poglavlja Šrimad Bhagavatama, jer ćemo okončanjem ovog krenuti u malo drugačije vode…

Na kraju, spomenimo da se program održava u uobičajenom terminu — četvrtak (1.12.2016.), s početkom u 19 sati, na našem starom mjestu: prvi kat “Starog Hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Ovom prilikom želimo uputiti iskrene molitve Svevišnjem Gospodinu Šri Krišni za brzi oporavak našeg Gudakeša Prabhua u nadi da će biti u mogućnosti pridružiti nam se već tijekom našeg narednog termina!!

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →