"Duhovna inspiracija"

Objavljeno
Komentari Nijedan

Nadopuna: Dobre vijesti…Candramauli Mahraja će produžiti svoju turneju i počastiti nas svojim prisustvom u našem redovitom terminu predavanja u ciklusu “Krema vedske mudrosti”!!!

Stoga, ne propustite doći u utorak, 17.6. u 19 sati naoružani pitanjima na večer Šrimad Bhagavatama — prvi kat “Starog hrasta” — Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec!

U goste nam dolazi Njegova Svetost Candramauli Swami koji će tijekom svoje male turneje održati nekoliko programa u našem kraju, pa Vas pozivamo da pravilno, te pravodobno isplanirate svoje slobodno vrijeme.

Za one koji još ne poznaju našeg gosta-propovjednika, evo nekoliko riječi:

Njegova Svetost Candramauli Swami misionar je i duhovni učitelj bhakti-yoge – tisućljetne tradicije vedskog duhovnoga znanja kakvo je predstavljeno u Bhagavad-giti, drevnoj riznici mudrosti, knjizi koja je oduševljavala ljude poput Alberta Einsteina, Schopenhauera, Nikole Tesle, Goethea, H.D. Theureaua i mnogih drugih. Bhakti-yogu prakticira duže od 40 godina, služi u Indiji, Europi i USA, a u posljednjih ga se desetak godina često može vidjeti u zatvoru – naime kao začetnik i idejni vođa projekta ISKCON Prison Ministry održava duhovne programe po zatvorima svijeta, šireći ovu mudrost i razveseljavajući zatvorenike. Učenik je Njegove Božanske Milosti A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada čijom je zaslugom mudrost Bhagavad-gite poklonjena zapadu.

Prvi na redu je Varaždin — gdje u petak 13.-og svibnja Njegova Svetost Candramauli Swami gostuje na javnom programu u varaždinskoj Gradskoj športskoj dvorani, Arena (Vip, 1. kat; Šetalište Franje Tuđmana 1) u 18:30 sati.
Program će se sastojati od meditativne glazbene točke i predavanja s naslovom „Kako pronaći znanje koje donosi istinsku sreću u naš život?“

U subotu možete navratiti u “Namaste” centar u Varaždinu (ulica Ivana Milčetića 2) gdje Vas očekuje “klasičniji” program s početkom u 17 sati.

Nedjelja je rezervirana za posjet Hare Krišna kulturnom centru gdje će Candramauli Maharaja biti gost na tradicionalnoj nedjeljnjoj gozbi s početkom u 17 sati. Adresa centra je Cankarjeva 6, Lendava (Slovenija).

Na kraju turneje naša Udruga za duhovnu kulturu “Atmarama” organizira u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Mladen Kerstner u Ludbregu predavanje na temu “Kako pronaći znanje koje donosi istinsku sreću u naš život?“

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju, na što više programa i dohvatite “Duhovnu inspiraciju”!

Ulaz na sve programe je, kao i Vaša donacija, slobodan.

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →