Dolazi Smita Krishna Swami...

Objavljeno
Komentari Nijedan

Jučer nam je u gostima bio Upananda Prabhu — učenik Njegove Svetosti Smita Krishna Swamija, a pred nama je njegova mala turneja na našim prostorima.

Imamo veliku sreću i zadovoljstvo da opet možemo ugostiti Šrila Smita Krishna Swamija koji u naše krajeve dolazi u utorak, 4.-og lipnja 2013.-e godine.

Za sada su u planu slijedeći programi:

  • večernji program u Čakovcu 4.6.2013.-e koji će se održati umjesto uobičajenog predavanja u ciklusu Bhagavad-gita s početkom u 18 sati u prostorijama bivšeg GK (preko puta Pilke) na adresi A. Schulteissa 19
  • za srijedu je predviđen interni (kućni program)1
  • večernje predavanje u Hare Krišna centru na adresi: Cankarjeva 6, Lendava (Slovenija) s početkom u 18 sati

Kad već vrijeme nije baš idealno, imamo predivnu priliku iskoristiti svoje slobodno vrijeme na najbolji mogući način u društvu bhakta odn. svetih osoba, slušajući o Šri Krišni i pjevajući o Njegovim slavama.

Naravno, sve to začinit ćemo i nekim ukusnim preparacijama koje ćemo ponuditi Svevišnjem Gospodinu za Njegovo zadovoljstvo.

Ulaz na sve programe u organizaciji Udruge za duhovnu kulturu “Atmarama” je besplatan, no napominjemo da je ovo izuzetna prilika da pomognemo organizaciju ovog i sličnih programa svojom proizvoljnom donacijom od srca.

Sve donacije koje se skupe za vrijeme gore navedena tri programa biti će u cijelosti predana našem gostu, putujućem propovjedniku, osobi u odvojenom redu života (sannyasi) – Smita Krishna Swamiju.

1 detalje o programu možete saznati kod Dharma-vatsalah Prabhua na programu u utorak

Autor
Kategorije

Komentari

Komentiranje je zatvoreno za ovaj članak.

← Starije Novije →