Objavljeno
Komentari Nijedan

Unatoč vremenske nestabilnosti, te službenog početka ljeta koji se desio u međuvremenu, nastavljamo u normalnom radnom ritmu s našim ciklusom “Krema vedske mudrosti”. Naredni program se održava u redovitom terminu — četvrtak, 29.-og lipnja 2017.-e godine s uobičajenim početkom u 19 sati (prvi kat “Starog Hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec).

Ovaj put nas, nadamo se, očekuje završni dio analize kralja Judištira koji promatra (ne)uobičajene simptome doba Kali očekujući povratak svog brata Arđune, pokušavajući pri tom odgonetnuti što je uzrok tome…

Kao i uvijek, Šrimad Bhagavatam koristi životne primjere Gospodinovih bhakta kako bi nas poučio vrlo vrijednim lekcijama primjerenim našim svakodnevnim situacijama, odnosno interakcijama s drugim živim bićima.

O čemu se radi?

Dođite i otkrijte sami u našem društvu.

Autor
Kategorije

Objavljeno
Komentari Nijedan

Naredni termin predavanja u sklopu našeg ciklusa “Krema vedske mudrosti” podudara se s državnim praznikom — Tijelovo, no kako se radi o duhovnoj svetkovini, radosni smo da ćemo i mi biti u prilici diskutirati Šrimad Bhagavatam.

Znači, vidimo se u četvrtak, 15. lipnja 2017.-e s početkom u 19 sati1 na nastavku diskusije o znamenjima doba Kali — ovaj put nas čeka Arđunin izvještaj nakon njegova posjeta Dvaraki…

1 Mjesto radnje je prvi kat “Starog Hrasta”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Autor
Kategorije

← Starije Novije →