Objavljeno
Komentari Nijedan

Nadam se da su svi prisutni sudionici našeg seminara u sklopu projekta “Krema vedske mudrosti” mogli istinski uživati u snažnom propovijedanju Šri Vidure čije riječi dopiru do srca starog i onemoćalog Dritaraštre koji poput mnogih materijalista uživa u čarima materijalne iluzije…

Mahatma Vidura ne štedi svog starijeg brata ne bi li ga osvijestio, te u njemu probudio želju za samospoznajom koja bi trebala biti cilj svakog živog bića utjelovljenog u ljudskom obliku života. Za razliku od mnogih tzv. “new-age” gurua koji svojim propovijedanjem imaju želju okupiti mnoštvo jeftinih sljedbenika i/ili ušićariti kakve materijalne pogodnosti, Vidurine riječi ne poznaju kompromis, britke poput mača i sposobne inspirati svakog istinskog tragaoca na putu duhovne spoznaje.

Naredni program “Dritaraštra napušta dom” pružit će nam priliku da čujemo grand finale Vidurinih učenja i na licu mjesta budemo uvjereni u njegovu duhovnu snagu…Naime, posljedica svega bit će duhovno buđenje Dritaraštre koji će, po Vidurinom savjetu, napustiti komfor i sigurnost svoga doma, te se zaputiti daleko u šumu u potrazi za stvarnim gospodarem svoga srca. :innocent.

Program se, kao i obično, održava u četvrtak (23.2.2017.-e) na adresi “Stari Hrast”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec, s početkom u 19 sati.

Autor
Kategorije

Objavljeno
Komentari Nijedan

Priznajem da prošli put nismo zašli (pre)duboko u Vidurina učenja, odn. stigli smo samo do uvertire…prava stvar tek slijedi kad započne operacija “buđenje Dritaraštre!”.

Iz tog razloga smatram da nema smisla ponavljati stvari koje smo već najavili1, pa recimo samo da nastavak diskusije na “Vidurina učenja” slijedi u četvrtak, 9.2.2017. s početkom u 19 sati.2

1 Molim Vas da pročitate najavu od prošlog puta.

2 Adresa je: “Stari Hrast”, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec.

Autor
Kategorije

← Starije Novije →